Πέμπτη, Ιούνιος 13, 2024
Text Size

Αναζήτηση

το προφίλ μας

 

magaziH  εταιρεία  «ΒΛΑΣ.ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ » δραστηριοποιείται στον χώρο τηs θέρμανσηs
και του κλιματισμού από την δεκαετία του 1970.
Ιδρυτήs τηs επιχείρησηs  είναι ο κοs Bλάσηs Ανδριανάκοs, που με βασικά στελέχη τουs δυό γιούs του Σοφιανό και Κωνσταντίνο,συνεχίζουν  με συνεχή  και ανοδική πορεία , καθιστώντας την εταιρεία ωs μία από τιs πιό  δυναμικέs του κλάδου.
Σήμερα  αξιοποιώνταs  τιs σπουδέs  τουs με  εξειδικευμένes  άδειεs  πάνω  στα αντικείμενα ψύξη-κλιματισμόs –ηλεκτρολογικά-επισκευέs καυστήρων κ.λ.π. καθώs και την  παρακολούθηση  επιμορφωτικών σεμιναρίων , έχουν την ικανότητα να  εξυπηρετούν  και  τιs  πιο δύσκολεs  απαιτήσειs  των πελατών υπεύθυνα , σοβαρά , γρήγορα και οικονομικά .
Διαθέτουμε   ιδιόκτητεs σύγχρονες εγκαταστάσεις  με  μόνιμα εξειδικευμένο  τεχνικό προσωπικό 4-5 ατόμων,και μόνιμο λογιστήριο για την καλύτερη εξυπερέτηση των πελατών μαs.
Η μακροχρόνια συνεργασία με  αξιόπιστεs εταιρείεs  όπωs : DAIKIN ,SHARP,LG,για τον οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό καθώs και στιs  THERMOKING, CARRIER,ZANOTTI,
WEBASTO. και AUTOKLIMA, για τον κλιματισμό των αυτοκινήτων  και την ψυξη θαλάμων αποτελούν εγγύηση για  την επιλογή σαs.

1amagaziΣας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε στην νέα μας Έκθεση στο Άργος, Βασ. Σοφία & Πασχαλινοπούλου 1

1a-bluedelaer

2 

 

 

Σε εμάς θα βρείτε όλα τα προιόντα της DAIKIN