Πέμπτη, Ιούνιος 13, 2024
Text Size

Αναζήτηση

Ψύξη Θαλάμων

Service

Η ολοκληρωμένη υποστήριξη ξεκινά πριν από την πώληση. Το ειδικευμένο συνεργείο μας θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει μια σειρά λύσεων, ώστε να διαλέξετε αυτήν που σας βοήθα να μεταφέρετε τα προϊόντα σας στις κατάλληλες θερμοκρασίες και φυσικά με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Μετά την πώληση η εταιρία στέκεται κοντά σας για να ανελίξει την συντήρηση και τις επισκευές. Ώστε εσείς να μπορείτε απρόσκοπτα να ασχοληθείτε με το παραγωγικό σας έργο.

Μια υπερσύγχρονη μονάδα στο Άργος, χιλιάδες κωδικοί ανταλλακτικών σε stock, όπως και το εξειδικευμένο συνεργείο μας, είναι αποτέλεσμα της 30 έτους εξέλιξης, γνώσης και εμπειρίας.
 

Μονώσεις

Η μόνωση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε τοποθετώντας ειδικά διαμορφωμένα πάνελ και πολυεστερικά καλούπια να επιτυγχάνεται η μέγιστη αξιοποίηση του ωφέλιμου χώρου φόρτωσης του αυτοκινήτου.Πραγματοποιείται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.Τα πάνελ κατασκευάζονται σε μηχανές CNC και προσαρμόζονται στις πλευρές εσωτερικά του χώρου φόρτωσης με ειδικές κόλλες ώστε να δίνουν το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα που πληρεί απόλυτα όλες τις υγειονομικές απαιτήσεις.Η μόνωση στις πόρτες γίνεται με καλούπια τα οποία αφαιρούνται εύκολα σε περίπτωση εργασιών επισκευής στο αυτοκίνητο.Στα ανοίγματα των θυρών δημιουργείται δεύτερο πλαίσιο και εφαρμόζονται διπλά λάστιχα στεγανοποίησης έτσι ώστε να διασφαλίζονται οι καλύτεροι συντελεστές θερμοπερατότητας.Το πάτωμα είναι ενισχυμένο για την αυξημένη αντοχή του στην τριβή και την πρόσκρουση από φορτία.

   

Θάλαμοι Βαθειάς Κατάψυξης

Οι θάλαμοι βαθείας κατάψυξης είναι κατασκευή "μονομπλόκ" από πάνελ πολυουρεθάνης επενδεδυμένα σε μορφή "σάντουιτς".Διαθέτουν ευτηκτικές πλάκες τοποθετημένες στην οροφή και στην πλάτη του θαλάμου για την καλύτερη κατανομή του ψύχους. Ανοξείδωτοι μεντεσέδες και κλείστρα καθώς και γαλβανισμένο ψευδοσασί και πλαϊνα σκαλοπάτια θαλάμου ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αντοχή της κατασκευής. Εσωτερικά υπάρχουν διαχωριστικά αλουμινίου για τη δημιουργία αντίστοιχων διαμερισμάτων με πλαστικές σχάρες στο πάτωμα για την προστασία από φορτία. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πορτών και στο πίσω μέρος του θαλάμου,για την ευκολότερη φορτοεκφόρτωση με παλέτες ή rollers.Στις πλαινές πόρτες δεν υπάρχουν αντιστάσεις αλλά διπλά λάστιχα εξοικονομώντας μεγάλα ποσά ηλεκτρικής ενέργειας που χάνεται από τις αντιστάσεις και ανεβάζει το κόστος λειτουργίας.Ο συνολικός συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας αντιστοιχεί σε κ=0,19W/m2K για πάχος πάνελ 130mm και είναι ο καλύτερος συντελεστής θερμοπερατότηταςσε θαλάμους μεταφορών. Όλοι οι θάλαμοι συνοδεύονται από πιστoποιητικά σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.


   

Ψυκτικοί Θάλαμοι

Νέα  γενιά ψυκτικών Θαλάμων

- Ισχυρότερα πάνελ με τέλειες τελικές  επιφάνειες
-Νέα Ανθεκτικότητα προφίλ προστασίας Θαλάμου από  αναδομένο  αλουμίνιο .
-Ανοξείδωτα κλείστρα.
-Νέο Ενισχυμένο σύστημα χωνευτού κλείστρου για τις πλαϊνές πόρτες.
-Φώτα Led μεγάλης Αντοχής Εσωτερικά και εξωτερικά των θαλαμών για μεγαλύτερη αντοχή, μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη διάρκεια  ζωής.
-Νέες  Αντιολισθητικές σκάλες.
-Νέες  μπάρες προστασίας ποδηλατιστών από ανοδιόμενο αλουμίνιο.

   

Καταγραφικά

Οι θερμογράφοι νέας γενιάς κατασκευάζονται συμφωνά με τις πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι ιδιαίτερα φιλικοί προς τον οδηγό – χρηστή, και διαθέτουν :

- Καταγραφή θερμοκρασιών σε 24ωρη βάση και αποθήκευση δεδομένων για τουλάχιστον δυο χρόνια.

- Εκτυπώσεις "delivery ticket" και "journey ticket" σε αριθμητική ή γραφική μορφή.

- Ειδοποίηση "alarm" σε περίπτωση απόκλισης από την επιθυμητή θερμοκρασία.

- Δυνατότητα καταγραφής ανοιγμάτων των πορτών της λειτουργίας του ψυκτικού μηχανήματος, κτλ.

- Δυνατότητα συνδυασμού με :

Α. Συστήματα "Bluetooth" για την ασύρματη μετάδοση θερμοκρασιακών δεδομένων όταν το αυτοκίνητο επιστέφει στη βάση του.
Β. Σύστημα GPS – GPES  για τη συνεχή μετάδοση θερμοκρασιακών δεδομένων καθώς και της γεωγραφικής θέσης του οχήματος.
Γ. SOFTWARE για τη αριθμητική και γραφική επεξεργασία των δεδομένων και την εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων.


   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL