Πέμπτη, Ιούνιος 13, 2024
Text Size

Αναζήτηση

καυστηρες

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ


Οι εξειδικευμένοι διπλωματούχοι τεχνίτες καυστήρων της εταιρείας μας,κάτοχοι της νόμιμης άδειας του Υπουργείου Βιομηχανίας αλλά κυρίως βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία τους και τη συνεχή τους μετεκπαίδευση εγγυώνται για την άρτια συντήρηση-ρύθμιση και επισκευή του καυστήρα και λέβητα του κτιρίου σας.

Έτσι εξασφαλίζεται για το σύστημα θέρμανσης του κτιρίου σας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η μέγιστη οικονομία και η μέγιστη θερμική απόδοση με λιγότερους ρύπους και χωρίς απρόβλεπτες βλάβες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Με το πέρας της κάθε συντήρησης παραδίδεται στον διαχειριστή το πιστοποιητικό συντηρήσεως σύμφωνα με τα πρότυπα του ΠΕΡΠΑ.

 

 

5040g24v_icon                                         1rl.m_icon

 

Σειρα Family AR

fam_AR_iconΕΠΙΤΟΙΧΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΑΕΡΑ - ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΥΣΗΣΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ή ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣΤα μοντέλα της σειράς FAMILY AR προσφέρουν  άνεση , δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας , απλότητα στη χρήση και επί πλέον νέες ευφυείς λειτουργίες. Οι λέβητες της σειράς FAMILY  AR είναι λέβητες συμπυκνώσεως νέας γενιάς, σχεδιασμένοι για λειτουργία σε υψηλές θερμοκρασίες ( προσαγωγή στους 80oC επιστροφή στους 60 oC ) δηλαδή για εγκαταστάσεις με θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ).

Περισσότερα: Σειρα Family AR

   

ΕΠΙΤΟΙΧΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΥΣΗΣ - KOMPACT

kompact_iconΟ επίτοιχος λέβητας της σειράς RIELLO KOMPACT είναι κατάλληλος για θέρμανση χώρων. Διατίθεται σε έναν τύπο ισχύος 14 kW, κλειστού θαλάμου καύσης, ηλεκτρονικής έναυσης, τη στιγμή της ζήτησης.

Ο έλεγχος της φλόγας γίνεται διαμέσου ηλεκτροδίου ιονισμού η δε φλόγα του είναι συνεχής, αναλογικής λειτουργίας, για πρόσθετη οικονομία καυσίμου. Μπορεί να συνδυαστεί με boiler αποθήκευσης νερού για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης .

ΠλΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Επίτοιχος λέβητας για θέρμανση χαμηλής ισχύος, ιδανικός για χώρους μικρών διαστάσεων .
• Σημαντικά περιορισμένες διαστάσεις και βάρος (1) Για τους τύπους κλειστού θαλάμου καύσης, οι σωλήνες απαγωγής καυσαερίων και απορρόφησης αέρα καύσης, μήκους 90 cm με μία γωνία 90ο συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του λέβητα. Το πατρόν για την εγκατάσταση και την υδραυλική προσαρμογή συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία του λέβητα
   

ΚΑΠΝΑΓΩΓΟΙ ΑΜΟΝΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ

kapnagogoi* Αμόνωτοι καπναγωγοί διαφόρων διαμέτρων σε τμήματα του 1 μέτρου.
* Ανοξείδωτοι καπναγωγοί μονωμένοι.
* Διπλού τοιχώματος τύπου σάντουιτς: Ανοξείδωτο ατσάλι εξωτερικά και εσωτερικά και μόνωση από ορυκτοβάμβακα πάχους 35 mm.
* Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα τους ενώνονται απόλυτα στεγανά με ειδικού τύπου σφιγκτήρες.
* Με τους μονωμένους καπναγωγούς βελτιώνεται η απόδοση της καύση αυξάνοντας τον εκλυσμό της καμινάδας και μειώνονται οι υγροποιήσεις που υπήρχαν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας.
* Διατίθενται κατόπιν παραγγελίας.
* Τιμές κατόπιν συνεννόησης.
* Κατάλληλοι για απαγωγή θερμών αερίων και καυσαερίων, για θέρμανση, τζάκια, εξαερισμό.